Hoe log ik in op DirectAdmin? Print

• 22

Je kunt op 2 manieren inloggen op DirectAdmin.

1. Rechtstreeks, via de inlogpagina van DirectAdmin.
  2. Via je account op onze website.

Rechtstreeks, via de inlogpagina van DirectAdmin

1. Typ in je browser http://www.jouwdomeinnaam.xx:2222

Inloggen in DirectAdmin

2. Vul bij Username je gebruikersnaam en bij Password je wachtwoord in voor DirectAdmin en klik op de knop Login om in te loggen.

Via je account op Stip Hosting

Deze methode kun je ook gebruiken als je niet meer beschikt over je gebruikersnaam en/of wachtwoord voor DirectAdmin.

1. Ga naar www.stiphosting.nl en klik op Inloggen.
  2. Vul het e-mailadres in van je account op Mijn Stip Hosting en het wachtwoord van je account en klik op Inloggen. Het wachtwoord dat je moet gebruiken is niet het wachtwoord van je e-mail, maar het wachtwoord van je account op Mijn Stip Hosting. Beschik je niet over dat wachtwoord, reset het dan via de optie Wachtwoord vergeten.
  3. Klik op het grijze blok Diensten.

Diensten

4. Klik bij je hostingpakket (bijvoorbeeld WEB 3) op de knop Beheren.
  5. Scrol naar beneden. Helemaal onderaan staat een knop Login bij DirectAdmin. Als je daarop klikt, log je automatisch in en heb je geen inloggegevens nodig voor DirectAdmin.