Ik heb per ongeluk een factuur dubbel betaald Print

• 44

Betaal je een factuur twee maal, dan signaleert ons administratiesysteem dat automatisch.
Het te veel betaalde wordt binnen 24 uur als tegoed (krediet) toegevoegd in je account op Stip Hosting. Via je account kun je altijd zien hoeveel krediet je hebt. Na inloggen zie je op de overzichtspagina het blok Beschikbaar Saldo. Hier wordt je tegoed vermeld.
Het krediet wordt automatisch verrekend met nieuwe facturen.

We storten het bedrag dus niet rechtstreeks op jouw bankrekening. We voegen het toe aan je tegoed vanwege de gestegen kosten die de bank in rekening brengt voor inkomende en uitgaande betalingen.